Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ελλάδα – Μάλτα, 3 – 1



Ελλάδα – Μάλτα, 3 – 1 και τώρα... διακοπές. Η εθνική μας κατάφερε να νικήσει την Μάλτα στο Γ. Καραϊσκάκης, πέρασε πρώτη στον όμιλο της και πλέον περιμένει τον Σεπτέμβριο όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ισραήλ και Γεωργία. Χωρίς να δυσκολευτεί... 

ιδιαίτερα και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η εθνική κέρδισε την Μάλτα με 3-1. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα, μόλις στο 8ο λεπτό, με τον νεαρό Γιάννη Φετφατζίδη. Με απλό ποδόσφαιρο, οι έλληνες παίκτες κατάφεραν να βάλουν και 2ο γκόλ, στο 26ο λεπτό, με τον Κυριακό Παπαδόπουλο ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στην εθνική ανδρών. 

Στο 2ο μέρος του αγώνα, οι έλληνες παίκτες κατέβασαν ταχύτητα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους μαλτέζους να ανέβουν στο γήπεδο. Στο 54ο λεπτό, ο Μιφσούντ μετά από ωραίο συνδυασμό, κατάφερε να πλασάρει ιδανικά από την μικρή περιοχή τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Μετά από λίγα λεπτά ο Κοέν με δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή τράνταξε το δοκάρι. 

Οι ευκαιρίες των μαλτέζων και οι φωνές από την εξέδρα, αφύπνισαν τους έλληνες παίκτες οι οποίοι «καθάρισαν» το ματς στο 64ο λεπτό και πάλι με γκόλ του Γιάννη Φετφατζίδη. Για να διατηρήσει η εθνική μας την πρώτη θέση στον όμιλο και ταυτόχρονα να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, θα πρέπει να κερδίσει Ισραήλ και Γεωργία εκτός έδρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου