Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μονομερή διαγραφή του χρέους αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλει ο Στρατούλης

Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους, δήλωσε ο βουλευτής του Συνασπισμού Δημήτρης Στρατούλης στον Σκάι.


 «Θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας», επισήμανε ο κ. Στρατούλης.

«Τα ταμεία υγείας των δικηγόρων, μηχανικών και των δημοσιογράφων είναι πλεονασματικά και θέλουν να τα εντάξουν στον ΕΟΠΥΥ. Με 3,5 δισ. ευρώ έλλειμμα και σε πλήρη διάλυση γιατί να ενταχθούν τα ταμεία υγείας στον ΕΟΠΥΥ;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, τόνισε ότι ήταν βασικό ηθικό προσωπικό θέμα η υπερψήφιση της τροπολογίας για την ένταξη του ΕΟΔΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ. «Δεν μπορώ εγώ να εξαιρώ τον εαυτό μου από τον ΕΟΠΥΥ» δήλωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου