Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Έρχεται δανειακή σύμβαση και νέο μνημόνιο"



Για δύσκολες ώρες σε συνθήκες πειθαναγκασμού που περνά ο ελληνικός λαός, τη δανειακή σύμβαση με άγνωστους όρους και το δεύτερο Μνημόνιο που έρχεται έκανε λόγο ο πρόεδρος του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς κατά τη συνδιάσκεψη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Το Άρμα θα....


επικοινωνήσει με τους πολίτες για να ενημερώσει και να ακούσει το λαό είπε ο Γ.Δημαράς και προανήγγειλε συνδιασκέψεις στη Θράκη, την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

«Πάντως όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα το μήνυμα είναι αισιόδοξο» επισήμανε και τόνισε ότι ο λαός γνωρίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές και «θα δώσει την απάντηση του».

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, ο Γ.Δημαράς είπε ότι είναι υπόθεση των μελών του κόμματος αλλά επισήμανε ότι θα παρακολουθήσει τις ομιλίες όσων επιθυμούν να διαδεχτούν τον Γιώργο Παπανδρέου στην προεδρία.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις πρόεδρος του Άρματος είπε ότι «αποτυπώνουν μια πραγματικότητα την οποία βιώνει και ο ελληνικός λαός» καλώντας όμως σε προβληματισμό για τον τρόπο που γίνονται. Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι δεν θα προκύψουν μονοκομματικές κυβερνήσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου