Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Βρήκε επενδυτές για το Alter ο Κουρής;




Πολύ κοντά στην εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alter, φαίνεται ότι βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Κουρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης της «Αυριανής» ενέτεινε το τελευταίο διάστημα τις επαφές του με ανθρώπους της αγοράς, καθώς και επιχειρηματίες που είχαν εκδηλώσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για να επενδύσουν στο Alter, προκειμένου να κατατεθεί μια αξιόπιστη πρόταση εξαγορά, και να μπει τελεία στο σημερινό αδιέξοδο.

Στις διαπραγματεύσεις του Γιώργου Κουρή με τους υποψήφιους επενδυτές, ισχυρό χαρτί για τον ιδιοκτήτη του Alter φαίνεται ότι ήταν η παραμονή του Νίκου Χατζηνικολάου στον σταθμό, όπως και της δημοσιογραφικής ομάδας που τον υποστηρίζει επί σειρά ετών.

Ο εκδότης της «Real News» είχε δεχθεί ασφυκτικό «μαρκάρισμα» από τον Όμιλο Κυριακού και τον Όμιλο Αλαφούζου, προκειμένου να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είτε σε εκείνη του ΣΚΑΪ, την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο ανακοίνωσε ότι προτιμά να παραμείνει στο Alter, και να περιμένει τις εξελίξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου