Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Κοινωνικό Παντοπωλείο» στα Τρίκαλα από ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


H ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Τρικάλων, εν όψει των φετινών γιορτών, πραγματοποιούν τη δράση Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα , που στόχο... έχει την ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου Το χαμόγελο του παιδιού, των Γιατρών του κόσμου, της Praksis αλλά και των απόρων οικογενειών.

"Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε κοινωνικό παντοπωλείο , συλλέγοντας αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τους σκοπούς των οργανώσεων που στηρίζουμε αυτά τα Χριστούγεννα.
Η δράση έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις Πανεπιστημιακές σχολές σε όλη την Ελλάδα και θα κορυφωθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με ένα χριστουγεννιάτικο event στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.
Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν την δυνατότητα, να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια, φέρνοντας τις προσφορές τους στα γραφεία της ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Τρικάλων ( Ασκληπιού 24, Δευτέρα- Τρίτη, ώρες: 10.00πμ- 13.00μμ κ 17.00μμ- 20.30μμ) και περνώντας από το περίπτερο μας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, αγοράζοντας σε συμβολική τιμή χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και συμπολίτες μας να συνεχίσουν να χαμογελούν σε μια εποχή που ένα χαμόγελο είναι ίσως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων."
ΟΝΝΕΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πηγή: trikalanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου