Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Πως ορισμένοι σκάβουν το λάκκο της ΝΔ


Απο το antinews.
Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για τον Προκλητικό αποκλεισμό του Διαδικτύου από το Ινστιτούτο Καραμανλής
Αφορμή ήταν μια εκδήλωση που οργάνωσε το Ινστιτούτο με θέμα«Media και Πολιτικήποιος ρυθμίζει ποιόν;»  στο οποίο δεν ...
προσκλήθηκε ούτε ένας εκπρόσωπος του Διαδικτύου. Ούτε ένα από τα εκατοντάδες blogs και sites που δίνουν καθημερινά τον τόνο της επικαιρότητας.
Τώρα πληροφορούμεθα ότι «ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο debate της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace. Θέμα του debate ήταν «Ανωνυμία στα Blogs».
Και ποιοι νομίζετε ότι ήταν οι ομιλητές: «ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, δικηγόρος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και ο κ. Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος. Προφανώς, η  ΟΝΝΕΔ δεν μπόρεσε να βρει ούτε έναν εκπρόσωπο από τα εκατοντάδες sites που στηρίζουν τη ΝΔ.
Δεν θα αναφερθούμε σε αυτά που υποστήριξε ο καθένας από τους ομιλητές επειδή αφορούν τους ίδιους και την ΟΝΝΕΔ. Προτείνουμε όμως στην ΟΝΝΕΔ να μην πολυκυκλοφορεί το σχετικό δελτίο που στέλνει, επειδή θα πέσει η …μπλογκόσφαιρα στο κεφάλι κανενός.
Εμείς αδυνατούμε πραγματικά να σχολιάσουμε την είδηση. Απλώς αρχίζουμε να κατανοούμε περισσότερο τις …δημοσκοπήσεις και το πραγματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ΝΔ με αυτό το πολιτικό προσωπικό
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Πηγή: fonaklas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου