Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Aνικανότητα ή Δόλος ;




Όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα, όμως η γκάφα του υπουργείου Πολιτισμού να αναρτήσει στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τον χάρτη της επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο, δεν έχει προηγούμενο! Πρόκειται για το μέρος από το οποίο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους Έλληνες πολίτες ότι η Ελλάδα μπήκε κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ.
Αυτές τις ημέρες όπου το μνημόνιο σύμφωνα με τους συνταγματολόγους έχει καταστρατηγήσει και έχει καταλύσει το Σύνταγμα και η Εθνική Κυριαρχία τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση, ενώ παράλληλα οι «γείτονες» Τούρκοι «γλυκοκοιτάζουν» τα νησιά και δη το Καστελόριζο, το υπουργείο Πολιτισμού επέλεξε να το… παραχωρήσει επιδεικτικά και οικιοθελώς!

 Έχουμε φθάσει στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν τέτοιου είδους λάθη αποτελούν σημάδιας ανικανότητας ή...δόλου!


Η αντίδραση της ΝΔ ήρθε μέσω του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Λακωνίας  κ. Θανάσης Δαβάκης  :



«Με λύπη και απορία διαπιστώνουμε, για ακόμη μια φορά, τη μεταξύ των άλλων προχειρότητα που διακρίνει τη σημερινή Πολιτεία, σε ευαίσθητα για τη χώρα μας ζητήματα.



Το νέο “δημιούργημα” του Υπουργείου Πολιτισμού, ο πολιτιστικός χάρτης -όπως παρατηρούμε στην ιστοσελίδα του- παρέλειψε να συμπεριλάβει στην Ελληνική επικράτεια το Καστελόριζο.



Προφανώς πρόκειται για παράλειψη που δείχνει ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και γι’ αυτό έχουν σοβαρή ευθύνη τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους. 



Καλούμε το Υπουργείο να επανορθώσει άμεσα.



Γιατί τέτοιου είδους παραλείψεις δεν νοούνται και δεν συγχωρούνται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου