Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γιαούρτωσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο (video)



Περίπου 70 - 80 κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν σε ταβέρνα στα Καλύβια, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.
Εξαγριωμένοι κάποιοι από αυτούς πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ τον αποδοκίμασαν με συνθήματα, φωνάζοντάς του "δεν τα φάγαμε μαζί".
Υπήρξε ένα είδος συζήτησης - συνομιλίας ανάμεσα στο Θ. Πάγκαλο και τους κατοίκους, με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ όμως.
Αφού εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τότε οι συγκεντρωμένοι εξοργίστηκαν περισσότερο καθώς ο Θ. Πάγκαλος φέρεται να τους είπε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα απομακρυνθούν από την Κερατέα όταν φύγουν και οι κάτοικοι.
Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, εξόργισαν τους συγκεντρωμένους και ο Θεόδωρος Πάγκαλος φυγαδεύτηκε σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ στο σημείο έσπευσε διμοιρία των ΜΑΤ. Στην ιστοσελίδα των κατοίκωνlavreotiki.com της Κερατέας αναρτήθηκαν φωτογραφίες από την επίθεση.
Ώρες νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη στην περιοχή του Οβριοκάστρου, όπου κατασκευάζεται ο ΧΥΤΑ και επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ, με την ένταση να αποκλιμακώνεται τα ξημερώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου