Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας και ΑΣΠΑΙΤΕ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Αθήνας και ΑΣΠΑΙΤΕ συνεχίζοντας τις δράσεις της με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Σπουδαστών για κοινωνικά θέματα, στηρίζει την πρωτοβουλία του Ηλεκτρονικού περιοδικού http://www.24grammata.com/  για το πανέμορφο και ακριτικό Καστελόριζο.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, απλοί πολίτες καλούνται να αποστείλουν στο ακριτικό Καστελόριζο βιβλία τα οποία είτε δεν χρησιμοποιούν πια ή θα αγοράσουν ως μια συμβολική αλλά και ουσιαστική ενέργεια, που θα φέρει πιο κοντά τους κατοίκους του με τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Συμμετέχουμε και εμείς λοιπόν, και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας σπουδαστές να φέρουν στα τραπεζάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Αθήνας και της ΑΣΠΑΙΤΕ, από την Τρίτη 15 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου, βιβλία με σκοπό να τα στείλουμε μαζικά στο Καστελόριζο.

Με τον τρόπο αυτό στέλνουμε και εμείς το δικό μας μήνυμα στους Έλληνες ακρίτες άλλα και προς κάθε κατεύθυνση, πως το Καστελόριζο είναι κοντά μας και εμείς είμαστε κοντά του.

Επίσης δίνουμε και μια απάντηση, στις απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε ότι το Καστελόριζο ανήκει στα διεθνή χωρικά ύδατα της Μεσογείου και όχι στο Ελληνικό Αιγαίο.

Ας γίνουμε όλοι συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια. 
Ας στείλουμε όλοι ένα βιβλίο στο Καστελόριζο.
 
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΣΠΑΙΤΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου