Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Δηλώστε συμμετοχή στην «Ώρα της Γης»

Συμμετέχοντας ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, το ΜAD για τρίτη συνεχή χρονιά ευαισθητοποιείται και μας καλεί όλους το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20.30, να πάρουμε μέρος σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα ώστε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να συμμετάσχουμε ενεργά στην ώρα της γης!


Από το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου, θα ξεκινήσει ένα countdown σε όλα τα μέσα του MAD κρατώντας alert τους mad fans μέχρι τις 20.30. Κατά τη διάρκεια της Ώρας Της Γης (20.30-21.30), τα κανάλια Mad TV & Mad Greekz θα προβάλλουν ασπρόμαυρα όλα τα video clip και θα μικρύνουν την οθόνη τους, ως ένδειξη εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς σύμφωνα με την έρευνα του Energy Analysis Department του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, όσο περισσότερο μαύρο χρώμα δείχνει η οθόνη τόσο περισσότερη ενέργεια εξοικονομείται. Την ίδια ώρα, το Mad Radio 106,2 θα εκπέμπει σε χαμηλότερη εμβέλεια, φιλική προς το περιβάλλον, ενώ οι σελίδες του www.mad.gr θα γίνουν ασπρόμαυρες περιορίζοντας την ακτινοβολία και την κατανάλωση ρεύματος.

To Mad TV, το Μad Radio 106,2, το www.mad.gr , και το Μad Greekζ συμμετέχουν ενεργά! Εσείς;

Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα του Mad Act Now για την Ώρα της Γης!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας & πάρτε μέρος στο μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή: http://www.wwf.gr/earthhour/madactnow

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου