Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν και πάλι αστυνομικούς της ΔΙ.Α.Σ.




Η ιστορία επαναλαμβάνεται ή το θράσος έχει ξεχειλίσει; Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, το γεγονός είναι πως βρέθηκαν πάλι "κάποιοι" που πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, σε καταδίωξη μέσα στην Αθήνα.

Οι πυροβολισμοί, μάλιστα ήταν επαναλαμβανόμενοι σε τρία στάδια της καταδίωξης, μέχρις ότου οι καταδιωκόμενοι εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.

Πως συνέβη το περιστατικό

Στην οδό Τραλλέων στο Γαλάτσι, αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας "Σκόντα", όπου επέβαιναν τρία άτομα.

Ο οδηγός του Ι.Χ. ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, αλλά το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας σε μονόδρομο στην οδό Χαλκίδος, στα Πατήσια. Τότε οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, που ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς. Οι δράστες άρπαξαν άλλο αυτοκίνητο τύπου βαν από διερχόμενο οδηγό και η καταδίωξη συνεχίστηκε.

Στην οδό Αχαρνών, οι δράστες άλλαξαν και πάλι αυτοκίνητο, κλέβοντας και πάλι το Ι.Χ. διερχόμενου οδηγού και κατευθύνθηκαν προς τους Αγίους Αναργύρους όπου και κατάφεραν να διαφύγουν, εγκαταλείποντας και αυτό το όχημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου