Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ελάτε να μαζέψετε τα σταφύλια σας!

Για μια ακόμη χρονιά, την πέμπτη κατά σειρά, ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη ανοίγει τις πόρτες του και τα βιολογικά αμπέλια του στο κοινό. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, πάρτε την παρέα σας και την οικογένειά σας και ελάτε στη Νέα Γωνιά. Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, ποικιλίας Σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια!). Διαλέξτε το τσαμπί που σας αρέσει και κόψτε το. Τόσο απλά!


Στη συνέχεια, ελάτε στο εργαστήρι μας να σας κεράσουμε έναν καφέ ή ένα τσίπουρο. Εκεί, θα σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα δείτε πώς γίνονται τα ξακουστά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Θα σας δείξουμε το υπερσύγχρονο σύστημα ιχνηλασίας της επιχείρησης και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, μεταξύ των οποίων τα βραβευμένα με 2 αστέριαGreat Taste 2013 Ντολμαδάκια Μαριάννας και Αμπελοβλάσταρα Μαριάννας.  

Μπορείτε να έρθετε από το πρωί μέχρι το απόγευμα, όποια ώρα σας βολέψει, αρκεί να βλέπετε τι κόβετε! Μπορείτε να φέρετε την παρέα σας, ή να έρθετε μόνοι σας. Η στάθμευση δεν είναι πρόβλημα, ενώ η Νέα Γωνιά, ένα κουκλίστικο χωριό, βρίσκεται πάνω στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Η πρόσβαση/είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τα σταφύλια διατίθενται σε τιμή χωραφιού!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 23 99 02 04 50 ή να επισκεφτείτε τη σελίδα μας,www.ntolmadakia.com.

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη υπάρχει από το 1994 και παραμένει μέχρι σήμερα μια παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Ελληνικά, ποιοτικά, ασφαλή, παραδοσιακά και βιολογικά τρόφιμα στις υπόλοιπες ελληνικές οικογένειες. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε καινοτόμοι, κατακτώντας τις αγορές στην Ελλάδα και τον κόσμο, επαναφέροντας τη γεύση σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Γνωστότερα προϊόντα μας είναι τα Αμπελόφυλλα και τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας, ενώ πρόσφατα ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν οι καταναλωτές και στις Πίτες της Μαριάννας.  

Θανάσης Καζάκης
Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας

τ.  23 99 02 04 50
f.  23 99 02 04 51
κ.  69 36 00 77 00
www.ntolmadakia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου