Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ενεργοποιείται ο θεσμός του «αστυνομικού της γειτονιάς»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της εντολής του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκολαου Δένδια για πλήρη ενεργοποίηση του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος είχε προγραμματισμένη συνάντηση, σήμερα το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών με τους (101) Αστυνομικούς της Γειτονιάς, που υπηρετούν στην Αττική...
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημαντική αποστολή των «αστυνομικών της γειτονιάς», στη θετική αποδοχή του από τους πολίτες και τους λοιπούς τοπικούς και κοινωνικούς φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινοτικής Αστυνόμευσης (Community Policing) και εφαρμόζεται σε 19 Αστυνομικά Τμήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στις περιοχές Κυψέλης, Πατησίων, Αγ. Παντελεήμονα, Παγκρατίου, Καλλιθέας, Δημοτικού Θεάτρου, Νίκαιας, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευής, Νέας Ιωνίας, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Αλίμου, Αχαρνών, Ιλίου, Αιγάλεω και Περιστερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου