Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Avis WiFi: Internet on the go!


Η Avis για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο internet όπου κι αν βρίσκονται μέσω ειδικής συσκευής που διατίθεται από επιλεγμένους σταθμούς Avis σε όλη την Ελλάδα.


Η συσκευή της Avis συνδέεται στο internet μέσω 3G δικτύου, ενώ λειτουργεί ως Wi-Fi hot spot στο οποίο μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 5 συσκευές συνολικά όπως smartphones, tablets, laptops κλπ. Συνεχίζοντας να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της, η Avis διαθέτει το Avis Wifi σε όσους ενοικιάζουν αυτοκίνητά της αντιλαμβανόμενη ότι η πρόσβαση στο internet αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Wi-Fi της Avis για να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές ψυχαγωγίας όπως το skype ή facetime, να έχουν πρόσβαση στο e-mail τους αλλά και στα social networks.

Πιο συγκεκριμένα, το Avis Wifi μας λύνει τα χέρια και κάνει το ταξίδι και κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητό μας απολαυστική, δίνοντας μας πρόσβαση στο internet:

  • Απλά
    • Χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια
    • Χωρίς χρεώσεις roaming
    • Άμεσα έτοιμο για χρήση
    • 4 ώρες αυτονομία όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη
    • Έως 10 μέτρα εμβέλεια
  • Παντού  
    • Όπου υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας
  • Για όλους
    • Δυνατότητα σύνδεσης 4 ασύρματων συσκευών και 1 ενσύρματης

Το Avis Wifi εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Avis να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας που κάνουν κάθε διαδρομή άνετη και ξέγνοιαστη για όλους όσοι μισθώνουν αυτοκίνητα, είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η Avis Ελλάς θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Με ένα διευρυμένο δίκτυο 77 καταστημάτων και με στόλο 35.000 οχημάτων καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και πρωτοπορεί με τη νέα υπηρεσία «van 4U» που αφορά σε μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους.


Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 35.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στη μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών εως 3,5 τόνους με τη νέα της υπηρεσία «van 4U».



Πληροφορίες: κα. Ρέα Βερβίτα, Τηλ: 210-6879605, Fax: 210-6879671, e-mail: Rea.Vervita@avis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου