Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πού θα δουλεύουν;


Με διοικητική πράξη της Εθνικής τράπεζας ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς και ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας  αποσπώνται  σε κατασκευαστικές εταιρίες.

Όπως αποκαλύπτει το nocomments.gr, η απόσπαση των δυο πρώην υπουργών έγινε ταυτόχρονα, στις 21 Μαίου, 15 ημέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου, στις οποίες έχασαν την βουλευτική τους έδρα.
Στο έγγραφο της Εθνικής τράπεζας , με αριθμό 267, που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Βρανάς , ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς αποσπάται από  21.5.2012, στην «ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ-ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε» με Ισοτιμία Υποδιευθυντή Διεύθυνσης Διοίκησης και ο οποίος όπως αναγράφεται στο έγγραφο, εξακολουθεί να τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Προσωπικού Τράπεζας και Ομίλου Εσωτερικού.
Στο άλλο έγγραφο της Εθνικής τράπεζας, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας, αποσπάται απο21.5.2012 στην «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΪΑ Α.Ε.Ε.Α.Π» ως στέλεχος 5ου κλιμακίου ευθύνης και ο οποίος εξακολουθεί να τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Προσωπικού Τράπεζας και Ομίλου Εσωτερικού.
Πηγή: nocomments.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου