Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ, ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ

Στην Εθνική Επιτροπή της Δημιουργία Ξανά, στο ξενοδοχείοΗλέκτρα, αποφασίστηκε να κατεβεί στις επικείμενες εκλογές, σε συνεργασία με τη Δράση, σε συνασπισμό με το όνομα της Δημιουργία Ξανά, δυαρχία στην αρχή με τον...
 
Θάνο Τζήμερο και τον Στέφανο Μάνο, και σταδιακή αποχώρηση του K. Μάνου μετά τις εκλογές Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το Σάββατο και η συμφωνία κλείστηκε μεταξύ των κ. Θάνου Τζήμερου και Στέφανου Μάνου την Κυριακή το απόγευμα και εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή της Δημιουργία Ξανά χθες το βράδυ. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Θάνος Τζήμερος θέτει ως προϋπόθεση για τη συνεργασία του κόμματος του με τη Δράση, να μην συμμετάσχει στο ενιαίο σχήμα ο Γρ. Βαλλιανάτος. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται". Στις φήμες που κυλοφορούν για ματαίωση της συμφωνίας έσπευσε να τοποθετηθεί, επίσης μέσω του facebook και ο Στέφανος μάνος. 


Σε ανάρτηση του αναφέρει: Στις εξελίξεις παρενέβη και ο Μάνος με post «γρίφο» που ανέβασε στο facebook. Σε αυτό αναφέρει: «Με τη βοήθεια μιας πυξίδας κινείσαι σε δύσβατη αχαρτογράφητη περιοχή. Πολλά μπρος-πίσω, πολλά πάνω-κάτω, πολλές αδιέξοδες πορείες. Αν είσαι τυχερός και επίμονος φθάνεις στο τέλος στον προορισμό σου. Μη δίνετε σημασία στα ρεπορτάζ. "Κάνει πίσω". Ναι, κάνει πίσω για να βρει καλύτερο δρόμο. "Η προσπάθεια ναυάγησε, πλήρες αδιέξοδο". Ναι, αδιέξοδο. Ψάχνει όμως για διέξοδο. Η προσπάθεια θα ναυαγήσει όταν πει ότι ναυάγησε. Έως τότε μη πιστεύετε ό,τι σας λένε τα ρεπορτάζ».


http://fimotro.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου