Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο"


Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αρχίζοντας την ομιλία της στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ , στην επανεμφάνισή της δηλαδή μετά από δυόμιση χρόνια σε κομματική εκδήλωση. Εκφράζοντας την εκτίμηση πως έκανε το σωστό συστρατευόμενη με τη ΝΔ η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση που πήρε με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε όμως πως ήταν πολιτικά και ηθικά σωστή.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα και στις επιθέσεις που όπως είπε δέχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η κα Μπακογιάννη τόνισε πως βρίσκονταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα. "5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο" είπε ενώ κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό.
Η κα Μπακογιάννη περιέγραψε με δραματικούς τόνους την κατάσταση που θα επικρατήσει στη χώρα σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί με την πολιτική του τη χώρα στο γκρεμό. Απευθυνόμενη στους πολίτες που βιώνουν την κρίση, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως υπάρχει ελπίδα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα μόνο όμως μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου