Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το κόμμα του Καμμένου αγγίζει το 4%



Μπορεί η ΝΔ να προηγείται στην μέτρηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής με 10μονάδες από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, ωστόσο στην πρώτη δημοσκόπηση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π. Καμμένου συγκεντρώνουν 4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ από το 8% ανέβηκε....

στο 11% και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με το ΚΚΕ. Σε μία ακόμα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά μπαίνει στην βουλή με ποσοστό 3,5%. Το 87% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης, με μόλις 12% να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Ένας στους δύο διαφωνεί με την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και το 38% συμφωνεί με την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Το 68% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τον Λουκά Παπαδήμο με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή αντιμετωπίζεται αρνητικά από το 67% των ερωτηθέντων. Εκτιμούν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επιδείνωνε την κατάσταση στην Ελλάδα. Το 13% υποστηρίζει ότι η επιστροφή στο ελληνικό νόμισμα θα βελτίωνε τα πράγματα και το 15% πιστεύει πως δεν θα υπήρχε καμία διαφορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου