Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Παναγιώτης Λιαδέλης;

Το όνομά του συνδέθηκε με το μπάσκετ. Άλλωστε, ο Παναγιώτης Λιαδέλης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την καλαθοσφαίριση. Και πώς δεν θα μπορούσε να μην τα καταφέρει αφού γεννήθηκε σε αθλητική οικογένεια με πατέρα προπονητή ποδοσφαίρου και την αδερφή του να βαδίζει στα χνάρια του, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα της εποχής.
 

Στον Ολυμπιακό Βόλου έκανε την πρώτη του επίσημη γνωριμία με το άθλημα και εκεί τον ανακάλυψαν οι προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Το 1991 ήταν ο έκτος παίκτης στην εθνική ομάδα των παίδων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. 

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τουρκία, στην έδρα της Τόφας Μπούρσα το 1997, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1994 (αποκλείστηκε από την Ολυμπία Λουμπλιάνα), ενώ το 1998 στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας σε έναν από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Όμως, δεν έγινε γνωστός μόνο για τις επιδόσεις του στο αγωνιστικό τερέν. Παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Σαμπρίνα με την οποία απέκτησε ένα γιο αλλά το ζευγάρι χώρισε. 

Τον τελευταίο καιρό ο πρώην μπασκετμπολίστας αποφάσισε να ανοίξει το δικό του καφέ μαζί με την αδερφή του, το οποίο ονόμασε «Pale».

Η νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως λέει στο newsbeast.gr, η αδερφή του, βρίσκεται στο Βόλο και η κίνηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρώην διεθνή γκαρντ. Έτσι, εκείνος πλέον μένει μόνιμα στη γενέτειρά του και κοιτάζει μόνο μπροστά. 

Τον περισσότερο χρόνο του, σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν, τον περνά στο καφέ που έχουν ανοίξει μαζί με την αδερφή του και δε θέλει να σκέφτεται τις παλιές καλές εποχές που είχε στο μπάσκετ. 

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η αδερφή του, θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Κι αυτό διότι αγαπά τα αθλήματα και θεωρεί ότι σου προσφέρουν και παιδεία εκτός από ένα καλό σώμα. Άλλωστε, ο γιος του έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τον αθλητισμό και σε αυτό τον βοηθά και ο πατέρας του. Ο Βαγγέλης, όπως ονομάζεται ο γιος του, έχει πρότυπο τον πατέρα του και γι’ αυτό, λένε πολλοί, ότι θέλει να του μοιάσει. 

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που τον ξέρουν, άνοιξε το καφέ γιατί ήθελε να προσφέρει στον κόσμο, ηρεμία, χαλάρωση, αλλά και γιατί ήθελε οι παλιοί του φίλοι να ενωθούν ξανά. Πιστεύει ότι παρά την οικονομική κρίση, όταν προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους θαμώνες σου, η επιχείρηση θα πάει καλά. Γι’ αυτό και θεωρεί ότι μόνο οι σωστοί επιχειρηματίες θα μείνουν στην αγορά. 

Τον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει με φίλους να παίξει μπάσκετ αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να επιστρέψει σε αυτό ούτε από το πόστο του προπονητή για την ώρα τουλάχιστον. Η ζωή του έχει προχωρήσει, όπως λέει και εύχεται που η οικογένειά του είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει σε όλα τα επαγγελματικά του βήματα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου