Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Χρύσανθος, ο Σταμάτης, ο Μουρούτης…


Xrysanthos-Lazaridis
Ρεπορτάζ για την ομάδα του Αντώνη Σαμαρά, τους στενούς δηλαδή συνεργάτες του Πρωθυπουργού που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και τον συνδράμουν καθοριστικά στην καθημερινή διαχείριση και άσκηση της εξουσίας, δημοσιεύει το “Βήμα της Κυριακής”, δια χειρός Άρη Ραβανού.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Γιώργος Μουρούτης, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Κώστας Μπούρας, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης, ο Νίκος Τσιούτσιας και ο καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας παρουσιάζονται ως οι πλέον στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.
Χρύσανθος Λαζαρίδης: “Σταθερός συνοδοιπόρος του κ. Σαμαρά επί πάρα πολλά χρόνια, ειδικά την περίοδο της πολιτικής ερήμου, είναι ο βασικός του λογογράφος, και ο άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Πρωθυπουργός περισσότερο από τον καθένα”.
Δημήτρης Σταμάτης: “Αναλαμβάνει συγκεκριμένες αποστολές  κατ΄εντολή του κ. Σαμαρά, και αποτελεί το βασικό πρόσωπο που συνομιλεί με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς”.
Γιώργος Μουρούτης: “Ο πιο μαχητικός από τους συμβούλους, συγκρούεται συχνά από τα social media με όσους θεωρεί ότι πολεμούν τη Νέα Δημοκρατία και ειδικά τον Πρωθυπουργό”.
Σίμος Κεδίκογλου: “Τηρεί χαμηλούς τόνους, δεν έχει ενεργή συμμετοχή σε όλες τις συσκέψεις και περιορίζεται στον ρόλο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων”.
Κώστας Μπούρας: “Διακριτική παρουσία, αποφεύγει τις διαρροές, κινείται αποκλειστικά στον χώρο ευθύνης του και δεν δημιουργεί προβλήματα”.
Τάκης Μπαλτάκος: “Εχέμυθος, λέει τις απόψεις του απευθείας στον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο διατηρεί πολυετή σχέση εμπιστοσύνης”.
Γρηγόρης Τσιμογιάννης: “Βρίσκεται μακριά από ίντριγκες”.
Νίκος Τσιούτσιας: “Το ίδιο με τον Γρηγόρη Τσιμογιάννη”.
Γιάννης Μουρμούρας: “Ενημερώνει τον Αντώνη Σαμαρά αποκλειστικά για θέματα οικονομίας”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου