Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κλειδώνει η νίκη της ΝΔ λένε οι εταιρείες στοιχημάτων

Κλειδώνει η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με τις εταιρείας στοιχημάτων. Παρά τις αντικρουόμενες πληροφορίες, που έρχονται από τις κρυφές δημοσκοπήσεις (δείτε εδώ) οι μπουκ θεωρούν σχεδόν βέβαιη τη νίκη της ΝΔ , μειώνοντας διαρκώς τις αποδόσεις σε αυτό το ενδεχόμενο κι αυξάνοντας αντίστοιχα την απόδοση για όποιον στοιχηματίσει σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι τις τελευταίες μέρες έχουμε τις εξής αποδόσεις:



H εταιρεία unibet (δείτε εδώ) κατεβάζει συνέχεια την απόδοση της νίκης της ΝΔ και δίνει σήμερα 1,35 ενώ η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανέβει στο 2,30 .
Με βάση τα άλλα στοιχήματα σχετικά με τα ποσοστά των κομμάτων, η εκτίμηση με βάση τις αποδόσεις της εταιρείας είναι πως τόσο η ΝΔ,όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσουν το 27% ,το ΠΑΣΟΚ θα είναι κάτω από το 12% , οι ΑΝΕΛ θα λάβουν λιγότερο από 6,75% ,η ΔΗΜΑΡ θα κινηθεί γύρω στο 6% το ΚΚΕ περίπου στο 5% ,όπως και η Χρυσή Αυγή, ενώ απίθανο είναι το ενδεχόμενο η Δημιουργία,Ξανά να υπερβεί το 2,40% .

Η εταιρεία bwin (δείτε εδώ) ενώ πριν λίγες μέρες έδινε μικρό προβάδισμα στη ΝΔ με 1,75 έναντι 1,95 νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κατέβασε την απόδοση της ΝΔ σε μόλις 1,50 ενώ η περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύθηκε στο 2,40.
Τέλος η  stanjame  δίνει 1,57 και 2,25 σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.



http://logia-starata.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου