Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ - Αλλοδαπός πυροβόλησε απο απόσταση αναπνοής αστυνομικό

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία η επιχείρηση τηςαστυνομίας για τη σύλληψη στην Κυψέλη, τριών μελών συμμορίας που κατάρτιζε και διακινούσε σε αλλοδαπούς πλαστά πιστοποιητικά και ταξιδιωτικά έγγραφα.


 Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά εντοπίστηκε διαμέρισμα της σπείρας στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα τρία μέλη της. Όταν βγήκαν από την πολυκατοικία, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ελέγξουν, πλην όμως αυτοί τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν στην πολυκατοικία, παρασύροντας με τη βία στο χώρο του θυρωρείου γυναίκα αστυνομικό που τους ακολούθησε. Αφού την κτύπησαν, ο 43χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε με βία το υπηρεσιακό της πιστόλι το οποίο έστρεψε εναντίον της και επιχείρησε να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα, πατώντας την σκανδάλη επανειλημμένα, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου.

Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν, ενώ ο 43χρονος αλλοδαπός, κατέφυγε εντός του διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν ο 43χρονος, ο οποίος τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, τελικά όμως τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου