Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Δείτε τις αποδόσεις των κομμάτων λίγες μέρες πριν τις εκλογές


Η Unibet συνεχίζει να καταγράφει με το δικό της τρόπο τις τάσεις  του εκλογικού σώματος μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων, πολλά εκ των οποίων, δημιουργήθηκαν μετά από αιτήματα των παικτών και φίλων της εταιρίας.
 

Μπορείτε να πάρετε μία μικρή ιδέα από το επισυναπτόμενο αρχείο αλλά αυτό που θα πρότεινα είναι να επισκεφτείτε τα Ειδικά Στοιχήματα στο site της Unibet και να δείτε όλες τις προσφερόμενες αποδόσεις.

Βάσει της εμπειρίας μας από προηγούμενες χρονιές και λόγω της ιδιοσυγκρασίας των Ελλήνων, τα άρθρα που αναφέρονται στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τις εκλογές και την  πολιτική επικαιρότητα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Αν πιστεύετε ότι κάποιο άλλο στοίχημα θα παρουσίαζε περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό σας δεν έχετε παρά να μου το πείτε και θα προσπαθήσω να το δημιουργήσουμε το συντομότερο. 

Φιλικά,

Θανάσης Κονταξής

Η Unibet, πιστή στην παράδοση που την θέλει πρώτη να δημοσιεύει αποδόσεις για όλα τα ειδικά στοιχήματα, έχει και τη μεγαλύτερη ποικιλία στις υψηλότερες μάλιστα αποδόσεις για τις εκλογές της 17ης Ιούνιου 2012.

Ο Kenneth P., υπεύθυνος ειδικών στοιχημάτων της Unibet, αναφέρει χαρακτηριστικά «Από την ημέρα που βγάλαμε πρώτοι στην αγορά αποδόσεις, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και οι αποδόσεις μας έχουν αλλάξει αρκετές φορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμφίρροπου της εκλογικής αναμέτρησης, είναι το στοίχημα για τον νικητή των εκλογών όπου Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν στις 19 Μαΐου από την ίδια σχεδόν αφετηρία, στη συνέχεια το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά χρίστηκε φαβορί για την επικράτηση αλλά μετά την παύση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει κλείσει σημαντικά την ψαλίδα».

Μάλιστα, τα στοιχήματα για τα ποσοστά που θα λάβουν τα δύο αυτά κόμματα είναι πάρα πολύ κοντά, καθώς για την μεν Νέα Δημοκρατία ο πήχης βρίσκεται στο 26,5% ενώ για το δε ΣΥΡΙΖΑ η αντίστοιχη γραμμή είναι στο 26,0%. Αλλά αυτό δεν είναι και το μόνο ζευγάρι κομμάτων που αναμένεται να λάβει παρόμοια ποσοστά καθώς Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Αριστερά & ΚΚΕ βρίσκονται εντός μίας ποσοστιαίας μονάδας σύμφωνα με τις αποδόσεις της σουηδικής εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, το ερώτημα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι αν θα ξεπεράσει ή όχι το 6,75%, όταν για την Δημοκρατική Αριστερά το αντίστοιχο ποσοστό είναι 6,25% και για το ΚΚΕ 5,75%!

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως θα έχει η συμπεριφορά του εκλογικού σώματος απέναντι σε δύο κόμματα που απασχόλησαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα την κοινή γνώμη αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρίας δεν κρύβουν ότι πλέον προσφέρουν μειωμένα ποσοστά τόσο για το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, που ταλανίστηκε αρκετά με τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του, όσο και για την Χρυσή Αυγή μετά το επεισόδιο του εκπροσώπου τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη, με την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Επιπλέον, οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν και το στοίχημα για τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, αφού τα 7 κόμματα από αουτσάιντερ με 2.30 πριν από 20 μέρες έχει πέσει στο 1.25, ενώ για τους τολμηρούς η απόδοση για τα 6 κόμματα διαμορφώνεται στο 8.00! Τέλος, η πόλωση που παρατηρείται από τις προηγούμενες εκλογές έχει ανεβάσει το όριο συμμετοχής στο 66,5%, παρόλο που πολλοί θα περίμεναν μικρότερη συμμετοχή λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα των εκλογών επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου