Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Κώστας Σκανδαλίδης θέτει (εμμέσως) θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Θέμα αλλαγής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ έθεσε εμμέσως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη, καλώντας τον Γιώργο Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα τις πρωτοβουλίες για την ανάταξη του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει.

«Είναι ευκαιρία», εκτίμησε, «να δούμε την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος και των θεσμών της δημοκρατίας. Να ανακτήσουν τα πολιτικά κόμματα το νήμα που τα νομιμοποιεί στην κοινωνία, πριν καταπλακωθούν πάνω στα ερείπια της μεταπολίτευσης».
«Η παράταξή μας πρόσφερε πολλά, αλλά πρέπει να προσθέσει και κάτι στον εαυτό της», σημείωσε με νόημα και συνέχισε στο ίδιο ύφος:
«Η πορεία πρέπει να είναι συντεταγμένη και η ενότητα να είναι στις βάσεις της πολιτικής και του προγράμματος και όχι στις ανούσιες διακηρύξεις και τους διαγκωνισμούς. Οι λύσεις πρέπει να είναι δημοκρατικές και θεσμικές. Το αποτέλεσμα να είναι αναμφισβήτητο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα το χρονοδιάγραμμα και τον ορίζοντα των πρωτοβουλιών για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου. Θα ανοίξει καθαρά το δρόμο που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, θα προσδιορίσει τις διαδικασίες, θα θέσει τα πάντα επί τάπητος».

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου