Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Το παρασκήνιο για Αρβανιτόπουλο


Σε λίγά λεπτά αναμένεται να ορκισθεί η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου. Οι φήμες και οι προβλέψεις πάνε και έρχονται. Ιδιαίτερη κινητοποίηση όμως έχει σημάνει στη Μεσογείων στα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ. Καθώς στελέχη της ηγετικής της ομάδας πιέζουν τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να μεσολαβήσει για την υπουργοποίηση του Κ.Αρβανιτόπουλου, άμεσου συνεργάτη του κυρίου Σαμαρά. Δίνοντας μάλιστα συγκεκριμένη στόχευση στις πιέσεις τους.


Ο στόχος τους είναι το Υπουργείο Παιδείας, αφού μόνο με υπουργοποίηση του Κ.Αρβανιτόπουλου η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει ελπίδες να επανέρθει δυναμικά εντός των πανεπιστημίων συντηρόντας ένα σύστημα οφιτσίων που οδεύει προς κατάργηση.
Η συγκεκριμένη εμμονή μερίδας της ηγετικής ομάδας της ΟΝΝΕΔ έχει και υπόγειες συνδέσεις. Γιατί δεν είναι μόνο ότι ο κύριος Αρβανιτόπουλος είναι καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, αλλά επιπλέον υπάρχει και μία λιγότερη εμφανής διασύνδεση με συγκεκριμένο μεγαλοστέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Το συγκεκριμένο στέλεχος υπήρξε άμεσος συνεργάτης του κυρίου Αρβανιτόπουλου όταν εκείνος ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κ.Καραμανλής”.
Σημείωση: Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις νεαρά στελέχη κομμάτων να παίζουν παλαιοκομματικά παιχνίδια εξουσίας όπως οι προκάτοχοί τους πριν από δεκαετίες. Αυτό είναι το μέλλον της ΝΔ;


http://www.kontranews.gr/?p=1093

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου