Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Νέα σενάρια για Χατζηνικολάου

Η συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου σήμανε ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα για το πολιτικό σκηνικό. Και επανέφερε το ενδιαφέρον της κοινωνίας για την πολιτική, με φόντο τις ζυμώσεις που προηγήθηκαν, και τις εξελίξεις που ακολουθούν, ενόψει των πρόωρων εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου.


Εκ των πραγμάτων, τα παραπάνω δεδομένα οδήγησαν σε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και για τις πολιτικές ειδήσεις στα ΜΜΕ, κυρίως στην τηλεόραση. Με αποτέλεσμα να φουντώσουν και πάλι οι συζητήσεις για το μέλλον γνωστών προσώπων, όπως του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο εκδότης της «Real News» υφίσταται εδώ και μήνες τις συνέπειες από την αναστάτωση και αβεβαιότητα που επικρατούν στο «Alter», με αποτέλεσμα το κανάλι είτε να μην εκπέμπει ειδήσεις, είτε οι δημοσιογράφοι να προχωρούν σε λευκή απεργία, είτε να εντείνονται οι φήμες για οριστικό λουκέτο του σταθμού.
Όσες φορές έχει κάνει δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει να κοντράρει επί ίσοις όροις, και πολλές φορές να ξεπεράσει το «Mega», που διατηρεί τα ηνία στον τομέα της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Η «Real News» έχει καταφέρει να εδραιώσει μια διακριτή θέση στον κυριακάτικο Τύπο, ενώ ο «Real Fm» κερδίζει διαρκώς έδαφος στις ακροαματικότητες των ραδιοφωνικών σταθμών.
Όλα αυτά δείχνουν ότι το brand name «Χατζηνικολάου» εξακολουθεί να έχει απήχηση στην κοινωνία. Γι’ αυτό και έχουν επιστρέψει στην επικαιρότητα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον του γνωστού δημοσιογράφου. Με κυρίαρχο αυτό που θέλει τον Όμιλο Κυριακού να του ασκεί έντονο φλερτ, προκειμένου να μετακινηθεί στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «ΑΝΤ1», και να αναλάβει παράλληλα και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή.
Με το «Mega» απ’ την άλλη, για το οποίο υπήρχαν πάντα σενάρια περί επιστροφής του Νίκου Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι οι γέφυρες έχουν κοπεί προ πολλού. Και θέμα επανόδου δεν υφίσταται.


statesmen.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου