Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέος γύρος αποδοκιμασιών βουλευτών με συνθήματα και αφίσες

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, οι «Αγανακτισμένοι». 

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Grand Hotel όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου. 



Ταυτόχρονα, περίπου 30 «Αγανακτισμένοι» της Ξάνθης αποδοκίμασαν τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,Σωκράτη Ξυνίδη την ώρα που προσερχόταν στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο για εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας.

Ο Αν. Υπουργός αποδοκιμάστηκε, από του συγκεντρωμένους κατά την είσοδό του στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ όπου ήταν ομιλητής, υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων. Μάλιστα επέλεξε να περάσει μπροστά από τους «Αγανακτισμένους» παρότι του είχε προταθεί να εισέλθει από την πίσω πόρτα. Επιπλέον, κατά την άφιξή του, κινήθηκε μέσα από τον κύριο όγκο και όχι από την δίοδο που είχαν προετοιμάσει οι αστυνομικοί.

Λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε ολοκληρώσει την ομιλία του ο Σ. Ξυνίδης, αποχώρησε και πάλι από την κύρια είσοδο του ΕΒΕ, δεχόμενος αντίστοιχη λεκτική επίθεση από τους συγκεντρωμένους, ενώ υπήρξαν ρίψεις αντικειμένων, κυρίως ενός μπουκαλιού με νερό, προς το μέρος του.

«Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν θα τους αφήσουμε», αναγράφεται στην αφίσα των κατοίκων της Άρτας, μαζί με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλου Στασινού, όπως και του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου