Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία της ΝΔ  στην λεωφόρο Συγγρού στον 2ο όροφο, στην αίθουσα συσκέψεων.
Συγκεκριμένα, τους τελευταίους 2 μήνες ο βουλευτής Κοζάνης και τομεάρχης αγροτικού, Γ.Κασαπίδης  εργάζεται πυρετωδώς  με την ομάδα νέων(προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) που έχει ο ίδιος δημιουργήσει με σκοπό να βγει εις πέρας το έργο του τομέα καθώς και να υπάρξουν από πλευράς ΝΔ λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγροτικός χώρος.

Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά καθώς και τους συμβούλους του που βλέπουν  τον συγκεκριμένο  τομέα να αποδίδει σημαντικό έργο. Φυσικά η κίνηση του κ.Κασαπίδη να συνεργαστεί αποκλειστικά με νέους  ανθρώπους (ηλικίας κάτω των 32 ετών) αποδεικνύει  πως  σε δύσκολους  καιρούς για το πολιτικό  σύστημα της χώρας υπάρχουν νέοι άνθρωποι  που θέλουν να προσφέρουν  και να ασχοληθούν με την πολιτική και τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο.

Μάλιστα,  βρίσκεται στα σκαριά  ένα γεγονός πρωτοπόρο για τα σημερινά δεδομένα  που πιθανό να γεννήσει την ελπίδα στον  αγροτικό κόσμο να βγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου