Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η Στάη στηρίζει... ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτο και όμως απολύτως αληθινό! Οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου- όλοι ανεξαιρέτως, έχουν πεισθεί ότι το πολύ τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων» και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, η ΕΡΤ δίνει πολιτικό στίγμα... ΣΥΡΙΖΑ!
Η επισήμανση έγινε από συνεργάτες του Πρωθυπουργού και υπουργούς και υιοθετήθηκε- διαβεβαιώνουν, από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου

Η «μομφή» αφορά το σύνολο των παρουσιαστών των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Δηλαδή, τον Κώστα Αρβανίτη, τη Μαρία Σαράφογλου, αλλά και την Έλλη Στάη- αν είναι δυνατόν. 

Προφανώς τα κυβερνητικά στελέχη, έχοντας συνηθίσει από την άκριτη καθημερινή στήριξη, ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι τελευταία η ΕΡΤ έκανε μια δημοσιογραφική στροφή προσεγγίζοντας πιο αντικειμενική την πραγματική διάσταση των πραγμάτων, πράγμα στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει, ούτε οι σημερινοί ούτε οι χθεσινοί αξιωματούχοι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. Ο ομφάλιος λώρος φυσικά δεν κόπηκε- τεντώθηκε όμως και αυτό προφανώς προκάλεσε την έκπληξη. Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο και η στάση των ιδιωτικών καναλιών που... δυσκολεύονται να κάνουν την κυβερνητική ντουντούκα, οπότε οι άνθρωποι (του Μαξίμου) έψαχναν αποκούμπι και δεν το έβρισκαν.  

Η ουσία όμως είναι αυτή που προαναφέραμε. Η Στάη να θεωρείται ότι συμβαδίζει πολιτικά με τον Τσίπρα! 

Δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο, η διαπίστωση να επισπεύσει την κατανομή των κυβερνητικών αρμοδιοτήτων στα ΜΜΕ, που καθυστερεί χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βάρος θα επωμιστεί ο Ηλίας Μόσιαλος, ενδεχομένως συνεπικουρούμενος από ένα δεύτερο (εκτός του Πετρουλάκη) Γενικό Γραμματέα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Θα παρακολουθούμε το θέμα. Εκτός των άλλων, έχει και πλάκα... 

Πηγή: newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου