Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στο σκαμνί της δικαιοσύνης και πάλι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και επιφανή μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης!



Μετά την υπ’ αρ. 2867/1.7.2010 αναφορά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Παπαμιμίκου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, του Γιώργου Σκόδρα πρώην προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ και υπεύθυνο οργανωτικού της ΝΟΔΕ Γρεβενών και των καθηγητών του ΑΠΘ πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΥΑΘ Αθανάσιου Οικονόμου και Παύλου Σμύρη.


 
Η ποινική δίωξη, η οποία αφορά άλλα 8 άτομα ανάμεσα τους και ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Αναστάσιος Σπηλιόπουλος, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης με την υπ’ αριθμ. Β ωρ Ε 2010/558 τριμ. δικογραφίας και κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος κατά μοναυτουργία και κατά συναυτουργίας άπαξ και κατ’ εξακολούθηση (αρθ. 45.98 παρ. 1,259 σε συνδ. Με 263α. Π.Κ) με πρόθεση να προσπορίσουν παράνομο όφελος. Το ποσό για το οποίο κατηγορούνται αγγίζει τις 200.000€!!!

Και οι τέσσερις φίλοι του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο ένας μάλιστα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, διετέλεσε εκείνη την περίοδο και σύμβουλος στο πολιτικό του γραφείο!!! Να τους χαίρεται όλους ο Αντώνης Σαμαράς…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου