Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης


Από την ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011, ημέρα της γιορτής των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία της οργάνωσής μας επισκέφθηκε το γηροκομείο Τρίπολης.


Λίγες ημέρες μετά την οικονομική προσφορά μας στο χαμόγελο του παιδιού (σχετικό link: http://xmassmiles.gr/), παραβρεθήκαμε στο ίδρυμα της πόλης μας για να μοιράσουμε δώρα και να συνομιλήσουμε με τη διεύθυνση, το προσωπικό και κυρίως τους τροφίμους του ιδρύματος

Αυτοί με τη σειρά τους, μας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και  μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εύρυθμη λειτουργία του γηροκομείου. Τέλος, ανταλλάξαμε ευχές για τις άγιες αυτές ημέρες και τους αποχαιρετήσαμε με την υπόσχεσή να είμαστε ξανά σύντομα κοντά τους.  

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα  για οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού μας αγώνα. Είμαστε περήφανοι, που μπορέσαμε να δώσουμε χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία τόσο στα μικρά παιδιά όσο και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με πρωτοβουλίες όπως αυτή, στο άμεσο μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου