Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη εισροή νέων στη Νεολαία της Ντόρας


Ανακοινώθηκε η Προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.Επικεφαλής παραμένει ο Βασίλη Τσιατσιάμης, ο οποίος πλαισιώνεται από μία μικρή επιτελική ομάδα νέων άφθαρτων παιδιών, τον Μιχάλη Κόκκινο (Διαχείριση Πόρων), Δημήτρη Καραντώνη (Γραφείο Τύπου) και την Αθηνά Σιαφαρίκα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας).
Η Προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία φέρει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων και αναλαμβάνει όλα τα διοικητικά καθήκοντα που θα οδηγήσουν τους Νέους της Ντόρας στη διεξαγωγή του Ιδρυτικού Συνεδρίου κατά τη διάρκεια του οποίου θα εγκριθεί το καταστατικό και θα εκλεγούν ο Πρόεδρος και τα όργανα της Νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Ενώ, ανακοινώθηκε και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Δείτε εδώ.
Σημείωση: Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι η Νεολαία της ΔΗΣΥ επενδύει σε νέους χωρίς “δαπίτικο” παρελθόν. Είναι μια ελπίδα ότι δεν θα καταντήσει άλλη μία κομματική νεολαία σαν εκείνες του παρελθόντος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ομάδες πρώην “σκληροπυρινικών” ΔΑΠιτών προσεγγίζουν τον Βασ. Τσιατσιάμη, προκειμένου να αποκτήσουν ρόλο στη επαύριο της δημιουργίας της Νεολαίας ΔΗΣΥ. Εκείνος απλά τους παραπέμπει στη συμμετοχή τους στο επερχόμενο συνέδριο ως απλούς συνέδρους. Η διαδικασία είναι ανοιχτή.Όσο η ΔΗΣΥ θα ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, τόσο θα εγκαταλείπουν την χρεωκοπημένη ΟΝΝΕΔ, που θα “ξεμένει” από σοβαρά στελέχη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου