Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τριανταφυλλόπουλος: Δεν πληρώνει συνεργάτες απο Φλεβάρη και κάνει διακοπές στη Μύκονο

Τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εντόπισαν οι κεραίες μου να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Έναν ακόμη σταθμό στο πρόγραμμα των διακοπών του δημοσιογράφου ο οποίος την ίδια ώρα έχει να πληρώσει τους συνεργάτες του από τον ....
Φλεβάρη. Και τι εννοώ;

…Το ρεπορτάζ μου λέει ότι τα παιδιά που δουλεύουν για την εταιρεία παραγωγής του δημοσιογράφου έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τον χειμώνα. Και είναι τουλάχιστον προκλητικό να μην έχεις πληρώσει τους συνεργάτες σου κι εσύ να είναι χλιδάμπουρας με τη συνοδεία τριών φουσκωτών φίλων σου στα σοκάκια της Μυκόνου και να χαλαρώνεις.

Βεβαίως για να λέμε και του στραβού το δίκιο στην ομάδα δημοσιογραφικής παραγωγής των εκπομπών Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος εργάζονται συνάδελφοι που έχουν σύμβαση και με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.


Και αυτοί είναι στην ίδια μοίρα . Η παρουσία του δημοσιογράφου στο νησί δεν προκάλεσε μόνο τα σχόλια όσων τον είδαν αλλά και των συνεργατών του, εντός γραφείου.


Και είναι δύο φορές αδικία να πληρώνεις όσους δουλεύουν στη Ζούγκλα κανονικά και μάλιστα ,μια μέρα πριν κλείσει ο μήνας και να μην ασχολείσαι με εκείνους που λειτουργούν για τις τηλεοπτικές εκπομπές.


Δύο μέτρα και δύο σταθμά…Αλλά έτσι είναι. Όταν το μέλλον σου στην τηλεόραση είναι δυσδιάκριτο τότε γιατί να χάνεις χρόνο με όσους σε στήριξαν;


Πηγή: gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου