Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γιος πρώην βουλευτή επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό



Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών απασχολεί την Αστυνομία με την επιθετική του συμπεριφορά ο γιος πρώην βουλευτή του Ηρακλείου. Πριν από μερικές εβδομάδες το συγκεκριμένο άτομο ενεπλάκη σε φασαρία με έναν ακόμη πολίτη έξω από την είσοδο των δικαστηρίων στην λεωφόρο Δικαιοσύνης, ενώ χρειάστηκε τότε να μπουν στη μέση οι αστυνομικοί για....

να τους ξεχωρίσουν. Πριν λίγες ημέρες, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», οι ίδιες σκηνές επαναλήφθηκαν αλλά σε διαφορετική περιοχή και με θύμα αυτή τη φορά έναν δημοτικό αστυνομικό του δήμου Ηρακλείου.

Το ιστορικό της επίθεσης

Ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός ο οποίος προ «Καλλικράτη» είχε διατελέσει διευθυντής στη δημοτική αστυνομία της Αλικαρνασσού τα είδε «σκούρα» ενώ κινούνταν με την υπηρεσιακή του μηχανή την οδό Ικάρου στην Νέα Αλικαρνασσό.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία όπου προσέφυγε για να κάνει μήνυση, κινούμενος με τη μηχανή για υπηρεσιακούς λόγους επί της οδού Σταδίου, έπεσε επάνω του ο γιος του βουλευτή με τη μηχανή που οδηγούσε κι εκείνος με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Πριν καλά – καλά καταλάβει τι είχε συμβεί, όπως αναφέρει ο δημοτικός αστυνομικός, δέχτηκε επίθεση από τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Ο ίδιος αναγνώρισε το άτομο που του επιτέθηκε καθώς πολλές φορές κατά το παρελθόν όταν υπηρετούσε στην περιοχή της Αλικαρνασσού του είχε στείλει έγγραφα ζητώντας του να τακτοποιήσει κάποια θέματα που σχετίζονταν με τη λειτουργία της επιχείρησής του.

Το θύμα της επίθεσης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ισχυρίζεται ότι δεν είχε διαφορές με τον άνθρωπο που τον εμβόλισε από τη μηχανή και στη συνέχεια τον χτύπησε. Οι μόνες τους σχέσεις ήταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του δημοτικού αστυνομικού όσο καιρό εργαζόταν στο δήμο της Αλικαρνασσού

Ο δημοτικός αστυνομικός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε κατέφυγε στο αστυνομικό μέγαρο όπου υπέβαλε μήνυση στο Β Αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του επιχειρηματία, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου