Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μ. Θεοδωράκης: "Γιώργο γράφεις μαύρη σελίδα"

“Τι θα έλεγες στον πρωθυπουργό, Μίκη, αν σε καλούσε στο Μέγαρο Μαξίμου;” ρώτησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης τον Μίκη Θεοδωράκη που ήταν προσκεκλημμένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. “Θα του έλεγα ότι ο δρόμος που έχεις πάρει είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Γράφεις μια μαύρη σελίδα, παράτα τα πριν να είναι αργά… Τα βάζεις με τον ελληνικό λαό.” απάντησε ο Μίκης.


Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος ως γνωστόν ηγείται κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, που ονομάζεται Σπίθα, είπε ακόμη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έτσι όπως πάει διαλύει την κοινωνία και τον κοινωνικό ιστό. Υποστήριξε ότι τον “τύλιξαν” οι εκπρόσωποι της Σχολής του Σικάγου, οι οποίοι καθοδηγούσαν και τον Ρήγκαν, τη Θάτσερ και τον Πινοσέτ.

Ο Μίκης είπε ότι η χώρα βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό, “μοιάζουμε να περιμένουμε τον δήμιο να μας αποτελειώσει… όλη η περιουσία μας είναι στο σφυρί… μας έχουν βάλει σε ένα τσουβάλι… και έχουν μια τρύπα για να αναπνέουμε την οποία ανοιγοκλείνουν”

Υποστήριξε επίσης ότι “είναι ώρα να ξυπνήσει ο λαός, όλοι οι Έλληνες πατριώτες να γίνουν μια γροθιά” και ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα τον κάνει να νιώθει χειρότερα και από ότι ένιωθε επί χούντας, τον προσβάλλει ακόμα περισσότερο.

ΠΗΓΗ: zoomnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου