Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Διαλυση παντου η απογοητευση?

Στην μεγαλη πορεια του Α.Σαμαρα για την ηγεσια της Ν.Δ σταθηκαν διπλα του αγωνιστικα, κινηματικα οι φιλοι του απο την πολιτικη ανοιξη και δεκαδες μπαρουτοκαπνισμενα στελεχη της χρυσης εποχης της ΟΝΝΕΔ. Αγωνιστες στα αμφιθεατρα και στους κοινωνικους αγωνες, στελεχη που ματωσαν απεναντι στο δογματικο ΠΑΣΟΚ, πρωταγωνιστες στην ανοδικη πορεια του κομματος τουλαχιστον μεχρι το 1990.


Σημερα που ολοι αυτοι ανηκουν στον περιγυρο του νεου τιμονιερη πως ανεχονται την διαλυση των κομματικων οργανωσεων, γιατι δεν υπαρχει αισθημα αγωνιστικοτητας απο τις μετωπικες οργανωσεις της Ν.Δ απεναντι στην αθλιοτητα της εθνοπροδοτικης κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ;

Ποιοι ...μικροι Σαμαρες θα ηγηθουν την ..νεα πορεια αναγεννησης της ελληνικης ..κοινωνιας;Που ειναι ..οι μπρουτοι ..αγωνιστες να υπερφαλαγγισουν ...τους ντιντιδες;...να ξεσκισουν το μνημονιο και την χουντα της τροικας;
Η μονη ενασχοληση τους ειναι να δημιουργουν ενα φαυλο παρακρατος μεσα στην Ν.Δ, να αλληλορουφιανευονται, να στηνουν μηχανισμους σκοτεινους και υπογειους,να κυνηγουν σκιες του παρελθοντος, να ξυφουλκουν  αντιρατσιστικα, να κατεβαινουν σε πορειες μαζι με την χρυση αυγη. Βολεμενοι στις αργομισθιες τους , στο μαυρο χρημα που ...τσιμπανε εχουν μετατρεψει την Ν .Δ σε ενα κομμα που θυμιζει Μπουμπουλινας στην εποχη της χουντας.

Πλανωνται πλανη οικτρα.....αυτοι εκπροσωπουν την σιωπη των προθυμων,αυτοι με την απραξια τους και την απουσια τους απο τους κοινωνικους αγωνες...προσφερουν την ..καλυτερη υπηρεσια στην τροικα και στο προδοτικο ΠΑΣΟΚ.
Ν.Δ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΕΧΤΑ

Πηγή: fonaklas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου