Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στη Ρώμη η επόμενη ταινία του Woody Allen


Ο Woody Allen αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Ρεπούμπλικα", ότι την επόμενη ταινία του θα τη γυρίσει αργότερα μέσα στο χρόνο στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο σκηνοθέτης υπογράμμισε πως η ταινία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του σεναρίου, και δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές ή την ιστορία του φιλμ. 

Ο Allen, ο οποίος είναι και βιρτουόζος του κλαρινέτου, βρέθηκε στη Ρώμη ενόψει του κονσέρτου του που θα δώσει στις 26 Μαρτίου με την ορχήστρα τζαζ της Νέας Ορλεάνης στο Auditorium Conciliazione της ιταλικής πρωτεύουσας.


Υστερα από πολλές ταινίες που γύρισε στη Νέα Υόρκη, όπου και ζει, ο Allen επιλέγει για τις τελευταίες του ταινίες ευρωπαϊκές πόλεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το Λονδίνο, όπου γυρίστηκε το 'Match Point', η Βαρκελώνη (Vicky Cristina Barcelona) και το Παρίσι, όπου γυρίστηκε η ταινία 'Μεσάνυχτα στο Παρίσι' που δεν έχει βγει ακόμα στους κινηματογράφους.


Το 'Μεσάνυχτα στο Παρίσι', στο οποίο πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Owen Wilson, ο Adrien Brody, η Marion Cotillard και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni-Sarkozy, θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου