Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Kαρατζαφέρης: «Άλλο κόμμα η ΝΔ, άλλο ο ΛΑΟΣ»

Σε συνέντευξη του στο «Τύπο της Κυριακής» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί τις φοβάται, ενώ δηλώνει ανοιχτός σε ενδεχόμενο να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. 
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπεραμύνεται του «ναι» στο μνημόνιο καθώς όπως λέει, η χώρα δεν είχε εναλλακτική λύση και ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα σκληρή διαπραγμάτευση στο πλαίσιο του μνημονίου προτείνοντας μάλιστα την αξιοποίηση των 300.000 Ελλήνων της Γερμανίας ως μέσο πίεσης προς την Άγγελα Μέρκελ. Επισημαίνει μάλιστα πως όπως έχει αποδειχθεί με το σκάνδαλο Ζίμενς αλλά και με την υπόθεση των Γερμανικών υποβρυχίων "οι αξιωματούχοι που πλήρωσαν τα ελληνικά κόμματα και τους υπουργούς είναι άνθρωποι της Μέρκελ, άρα η ίδια ξέρει ότι λάδωσε υπουργούς για να μας πουλήσει ακριβότερα."-

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τραβά μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή από τη ΝΔ δηλώνοντας πως "άλλο κόμμα η ΝΔ, άλλο ο ΛΑΟΣ" και επισημαίνει πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει έρθει κοντά στις θέσεις του ΛΑΟΣ.
Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει «λίμπερο» τη Ντόρα Μπακογιάννη ενώ εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου τον οποίο και χαρακτηρίζει ανεπαρκή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

πηγή: newscode.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου