Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

To Facebook φιλοξενεί τον Obama


Το Facebook θα φιλοξενήσει την ομιλία του Αμερικανού πρόεδρου Barack Obama, στις 20 Απριλίου. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα μιλήσει με τους Αμερικανούς πολίτες και η ομιλία αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσω της δημοφιλέστερης κοινωνικής ιστοσελίδας αλλά και μέσω του επίσημου ιστοτόπου της Ουάσιγκτον.  
Παρών θα είναι και ο ιδιοκτήτης του Facebook Μαρκ Zuckerberg.

Ο Barack Obama θα επικοινωνήσει με τους Αμερικανούς πολίτες, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, με σκοπό να συζητηθούν οι οι δύσκολες αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν για την οικονομία της χώρας, ενώ θα συζητηθούν και νέες καινοτομίες για να γίνει η αμερικανική οικονομία ανταγωνιστικότερη.
Οι πολίτες θα μπορούν να μιλήσουν online στο προεδρικό site (WhiteHouse.gov/live), αλλιώς μπορούν να "ποστάρουν" τη γνώμη τους στο Facebook (facebook.com/WhiteHouse).

Μάλιστα η εφημερίδα "The New York Times", αναφέρθηκε στην επιτυχία του Facebook, το οποίο θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον Αμερικανό πρόεδρο, τονίζοντας πως η Google έχει καιρό να φιλοξενήσει σημαντικούς πολιτικούς, αφού πρόσφατα υποδέχτηκε την... Lady Gaga. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι και το Facebook πριν λίγο καιρό είχε την Katy Perry.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου