Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

Τα ερωτηματικά για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού πληθαίνουν και δεν πρόκειται να εκλείψουν πριν γίνει η συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επειδή, ωστόσο, το μεγάλο ραντεβού αργεί και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να είναι προετοιμασμένοι για το-κάτι παραπάνω από απλώς ορατό πλέον-ενδεχόμενο αποχώρησης του 47χρονου προπονητή.

Από τη στιγμή που το τοπίο γύρω από την παραμονή του Βαλβέρδε «θόλωσε», στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να κοιτούν-σε πρώτη φάση για φιλολογικούς λόγους-περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν. Μάλιστα λέγεται πως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ισπανική (ή ισπανόφωνη) αγορά, καθώς ακόμη κι αν υπάρξει αποχώρηση του Βαλβέρδε, δεν επιθυμούν να αλλάξει η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός της ομάδας, αλλά να βρεθεί ένας άξιος συνεχιστής του έργου του Βάσκου προπονητή.

Κάποιες φήμες θέλουν τους Πειραιώτες να κοιτούν και την περίπτωση του Έκτορ Κούπερ, ο οποίος και της λάτιν σχολής είναι και στην Primera Division έχει πολυετή θητεία, αλλά και έχει πάρει μία γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα εργαζόμενος στον Άρη.

Ασφαλώς καμία επαφή, πόσω μάλλον προσυμφωνία, δεν πρόκειται να γίνει προτού γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς πρώτη επιλογή της ΠΑΕ παραμένει να διατηρήσει στον πάγκο της τον άνθρωπο που οδήγησε τον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία πρωταθλήματά του. Σε περίπτωση όμως που και η δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία είναι μονοετής, στον Πειραιά θα έχουν μαγειρέψει πριν πεινάσουν.

* Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό τη Δευτέρα και την Τρίτη και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Βασίλης Τοροσίδης εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, αλλά θα απουσιάσουν ξανά οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου