Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

"Φέτος οι πολίτες δεν θέλουν να σουβλίσουν μόνο αρνί..." - Φοβούνται οι βουλευτές τους ψηφοφόρους



Σε δυο ομάδες έχει χωριστεί ο πολιτικός κόσμος μετά τα πρόσφατα κρούσματα προπηλακισμών - κυρίως σε μέλη της κυβέρνησης από πολίτες.

Στην πρώτη ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται και ως ομάδα υψηλού κινδύνου είναι μέλη του υπουργικού συμβουλίου αλλά και γαλάζια στελέχη που διετέλεσαν υπουργοί στις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Στη δεύτερη ομάδα είναι βουλευτές που μέχρι πρότινος είχαν προνομιακή μεταχείριση από τα ΜΜΕ, αφού ήταν οι αγαπημένοι των παραθύρων.
"Τώρα", όπως ακούστηκε να λέει βουλευτής, "άλλαξαν οι καιροί και έχουν να πληρώσουν το τίμημα της αναγνωρισιμότητάς τους, αντί να υπολογίζουν ψήφους που ενδεχομένως θα τους έφερνε η κάμερα".

Στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, ήταν εντυπωσιακή η απροθυμία υπουργών και υφυπουργών να μπουν στην λίστα που καταρτιζόταν από το Μέγαρο Μαξίμου για να εμφανιστούν σε κατα τόπους παρελάσεις.

Και μπορεί να νιώθουν όλοι προστατευμένοι από τα ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας μέσα στο Κοινοβούλιο και γύρω από αυτό αλλά όπως είπε νέος βουλευτής: " Στην επαρχία, στην γειτονιά, τέτοια δεν θα έχουμε!" Και συμπλήρωσε: "Φέτος, οι πολίτες δεν θα θέλουν να σουβλίσουν μόνο αρνί..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου