Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Απάντηση στα δημοσιεύματα για την ΟΝΝΕΔ Χανίων από τα blogs της Δημοκρατικής Συμμαχίας



Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε ξανά και ξανά στα άθλια blogs που εκπροσωπούν την Δημοκρατική Συμμαχία ένα σωρό ανακρίβειες και ψέμματα που μοναδικό στόχο έχουν να αμαυρώσουν το πιο ζωντανό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας,την ΟΝΝΕΔ.

Η ΟΝΝΕΔ στα Χανιά ξεκίνησε να στελεχώνεται μετά τις εκλογές του Προέδρου ΟΝΝΕΔ που εκλέχθηκε για πρώτη φορά από την βάση,με νικητή τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Η εκλογή Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ στα Χανιά τον Ιούνιο του 2010 έβγαλε νικητή τον Άρη Μελιόπουλο, τέως Υπεύθυνο Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Χανίων.

Η διαδικασία ήταν απολύτως νόμιμη,όπως ορίζει το καταστατικό της οργάνωσης και το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε σε όλα τα ΜΜΕ.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 έγιναν οι εκλογές σε τέσσερα Τοπικά Γραφεία(Χανίων,Σφακίων, Κισσάμου, Πλατανιά) και η στελέχωση τους έγινε σε ποσοστό 90% από Χανιώτες και όχι φοιτητές όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην συγκεκριμένη σελίδα όπως και όλες οι δράσεις μας έως τώρα.Φυσικά όλη αυτή η δυναμική άρχισε να ανησυχεί κάποιους καθώς βλέπουν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας να αναγνωρίζονται από την κοινωνία των Χανίων.

Ανώνυμα και μέσα από blogs διαστρεβλώνουν όπως τους συμφέρει την πραγματικότητα και φυσικά δεν θα έχουν το θάρρος να πουν ποτέ επώνυμα ποιοι είναι αφού ξέρουν ότι θα γελοιοποιηθούν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. 

Η αδυναμία όμως του κινήματος¨ δεν κρύβεται.. 

Τόσους μήνες μετά την ίδρυση του δεν έχουν καταφέρει να οργανώσουν καν το Δ.Σ. της νεολαίας και τους ενοχλεί ποιοι και γιατί στελεχώνουν την ΟΝΝΕΔ στα Χανιά!!!

Μέχρι και τα profile στο fc κάθονται και ψάχνουν για να βρουν κάτι να ενοχοποιήσουν την ΟΝΝΕΔ .

Τώρα τους ενοχλούν και οι φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ..

Όταν οι ίδιοι τους παρακαλούσαν να δώσουν το παρών στην ομιλία της κ.Μπακογιάννη μήπως και ακουστεί ένα σύνθημα τότε ήταν καλοί και ηθικοί οι ΔΑΠίτες της πόλης...

Εμείς δεν μασάμε..Η ΟΝΝΕΔ στελεχώνεται από νέους ανθρώπους που επιτέλους τους δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθούν με την οργάνωση που ήταν φάντασμα επί πολλά χρόνια ελεγχόμενη από άνθρωπο της Ντόρας που φεύγοντας δεν ενημέρωσε και δεν παρέδωσε τίποτα.

Ούτε οικονομική κατάσταση,ούτε πρακτικά,ούτε σφραγίδα.

Έφυγε νύχτα,όπως και ήρθε..

Μόνο που άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δει ποτέ εκεί που πήγε,μόνο ένα καλό μισθό κάθε μήνα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου