Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗ.ΣΥ: Παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη το προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τον αγροτικό τομέα


Να αγγίξει την «καρδιά» των αγροτικών προβλημάτων και να διαμορφώσει το πρόγραμμά της για τον πρωτογενή τομέα πάνω στις σύγχρονες ανάγκες των αγροτών, θα επιχειρήσει η Δημοκρατική Συμμαχία στο προσυνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο 9  Απριλίου, παρουσία της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. κ. Ντόρας Μπακογιάννη.


Το «άνοιγμα» της Δημοκρατικής Συμμαχίας προς τους αγρότες της Θεσσαλίας και της χώρας γίνεται με μοναδικό στόχο την ορθή καταγραφή των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πάλαι ποτέ δυναμικός αγροτικός κλάδος, ώστε μέσα από έναν διαρκή διάλογο και μία ειλικρινή σχέση, η ΔΗ.ΣΥ. να δώσει στους αγρότες τη χαμένη τους «φωνή» και να δυναμώσει την παρουσία τους στα κέντρα των αποφάσεων.

«Για τους Έλληνες αγρότες η οικονομική κρίση έχει έλθει πολλά χρόνια πριν και αυτό δεν είναι υπερβολή, αφού από τη μία οι αδυναμίες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και από την άλλη οι καιροσκοπικές πρωτοβουλίες και οι ψηφοθηρικών κινήτρων αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων, τους οδήγησαν προ πολλού στο τέλμα» σχολίασε η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη.

Η κ. Παρασκευούδη πρόσθεσε επίσης πως «το επικείμενο προσυνέδριο δεν θα αποτελέσει μία ακόμη φιέστα, στις οποίες αρέσκονται όταν επισκέπτονται τη Θεσσαλία οι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., αλλά θα εγκαινιάσει έναν ουσιαστικό διάλογο με τη βάση του πρωτογενούς τομέα, δηλαδή τους ίδιους τους αγρότες».

Και κατέληξε λέγοντας πως «με την καταγραφή των προβλημάτων η οποία θα αποτελέσει και το βασικό συστατικό για την κατάρτιση του αγροτικού προγράμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η ελληνίδα αγρότισσα και ο έλληνας αγρότης, θα μπορούν να αξιώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους μέσα από την εναλλακτική πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για μία Ελλάδα χωρίς περιοχές δύο ταχυτήτων και πολίτες δύο κατηγοριών».

Να σημειωθεί ότι το αγροτικό προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (οδός Κουμουνδούρου 17-19, απέναντι από το θέατρο του Ουήλ). Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λάρισα, Παπακυριαζή 36 1ος όροφος, τηλ. 2410534759.

Από το γραφείο τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου