Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Καπνίζουν μέσα στο υπουργείο Υγείας!

«Stop» στο κάπνισμα «φωνάζει» ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος αλλά στο ίδιο το υπουργείο του υπάρχουν τασάκια με αποτσίγαρα στα γραφεία των υπαλλήλων. Και μπορεί οι δημοτικοί αστυνομικοί να κάνουν περιπολίες στις καφετέριες προκειμένου να επιβάλλουν τσουχτερά πρόστιμα σε καταστήματα και εστιατόρια αλλά και ανθρώπους που καπνίζουν όμως κανείς δεν περνά από το υπουργείο -που... υποτίθεται ότι έχει απαγορεύσει το τσιγάρο από όλους τους χώρους- για να ρίξει πρόστιμο!

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστες και είναι από γραφείο των διοικητικών υπηρεσιών του υπουργείου. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα εκ των έσω και μετά να αρχίσουν οι αντικαπνιστικοί έλεγχοι στα υπόλοιπα καταστήματα;

Το οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή του και δημοσιεύει σήμερα το newsbeast.gr είναι τραβηγμένο από υπηρεσία που στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, στην είσοδο του οποίου υπάρχει αφίσα που μας ενημερώνει ότι το κάπνισμα εγκυμονεί κινδύνους. Λίγους ορόφους πιο πάνω, καπνίζουν σαν φουγάρα!

Πηγή:  newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου