Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Εμείς αποφασίζουμε


EKLOGESdapAEI
Η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δίνει και πάλι τη μάχη… με τον εαυτό της, στις φετινές φοιτητικές εκλογές, που ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα πραγματοποιηθούν στις 17 Απριλίου, μιας και εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως η αδιαμφισβήτητη πρώτη δύναμη, βάζοντας κάθε φορά “στοίχημα” για το ποσοστό που θα φέρει και το εύρος της επικράτησής της.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου με την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις φοιτητικές εκλογές, και το κεντρικό πολιτικό μήνυμα που θέλει να περάσει στους φοιτητές:

Εμείς αποφασίζουμε
17 Απριλίου Φοιτητικές και Σπουδαστικές εκλογές


Σήμερα, με την κοινωνία να αλλάζει και τις μεταρρυθμίσεις να δημιουργούν προσδοκίες για μία σύγχρονη χώρα, τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των αλλαγών.

Στις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, το μήνυμα πρέπει να είναι καθολικό και ξεκάθαρο. Ναι στη δημιουργία μίας σύγχρονης ανώτατης εκπαίδευσης συνδεδεμένης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Ναι σε Συλλόγους Φοιτητών και Σπουδαστών, που θα είναι χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Ναι σε μια νεολαία που δουλεύει, προτείνει και διεκδικεί μια Ελλάδα με ευκαιρίες.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν αναζητούμε εχθρούς. Αναζητούμε συμμάχους με κοινό όραμα να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον που να αξίζει σε νέους ανθρώπους με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους.

Στις 17 Απριλίου λοιπόν,

αποφασίζουμε για Πανεπιστήμια και ΤΕΙ συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, ανοιχτά στην ιδιωτική χρηματοδότηση και δύναμη τους την αξιολόγηση

αποφασίζουμε και κάνουμε ισχυρή τη δική μας γενιά κόντρα στη μιζέρια και το λαϊκισμό.

Στις 17 Απριλίου αποφασίζουμε ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου