Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εξαλλη η Μέρκελ με τους παπαράτσι που τη φωτογράφισαν με μαγιό


Εξαλλη είναι η Ανγκελα Μέρκελ με τους παπαράτσι που την φωτογράφισαν με τηλεφακό στις διακοπές της στην Ιταλία, γεμίζοντας τον Τύπο με φωτογραφίες της γερμανίδας καγκελάριου με ολόσωμο μαγιό και μπουρνούζι.


Η Μέρκελ ολοκληρώνει σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου τις οκταήμερες οικογενειακές διακοπές για το Πάσχα των Καθολικών τις οποίες πέρασε στο Σαντ' Αντζελο, ψαροχώρι του νησιού Ισκια στ' ανοιχτά της Νάπολης, του οποίου είναι τακτική επισκέπτρια.

Στη Γερμανία, η ιδιωτική ζωή των πολιτικών δεν παρουσιάζεται ποτέ από τα μέσα ενημέρωσης γι' αυτό οι φωτογραφίες της καγκελάριου, που αναδημοσίευσε η «Bild», προκάλεσαν αίσθηση. Στην πρώτη σελίδα της, η γερμανική εφημερίδα έβαλε μια φωτογραφία της Μέρκελ ντυμένης, να κρατάει στην αγκαλιά της το εγγόνι του συζύγου της, Γιόακιμ Σάουερ, από τον πρώτο του γάμο. Στην Ιταλία οι φωτογραφίες αυτές κοσμούν τις εφημερίδες και τα σάιτ το τελευταίο οκταήμερο_ ακόμη και η σοβαρή «Repubblica» δημοσίευσε 27!

Η καγκελαρία αντέδρασε οργισμένα. «Μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσει κάποιος όταν κάνει διακοπές και έχει την αίσθηση ότι ένας φωτογραφικός φακός παραμονεύει σε κάθε γωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπός της Γκέοργκ Στράιτερ. Πρόσθεσε ότι όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κρυφά από τη Μέρκελ και δημοσιεύτηκαν χωρίς την έγκρισή της.

Το «Spiegel» μίλησε με τον δήμαρχο του Σαντ' Αντζελο, τον 39χρονο Ροζάριο Καρούζο: «Η Μέρκελ έρχεται επί χρόνια στην Ισκια. Εχει γίνει πλέον συνηθισμένο για μας. Ζει πολύ αποτραβηγμένα εδώ και έρχεται για να χαλαρώσει. Είμαστε όλοι περήφανοι που μας επέλεξε η καγκελάριος. Από τη μια, είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που δεν αποζητά την πολυτέλεια στις διακοπές της και, από την άλλη, γίνεται αφορμή για θετικά δημοσιεύματα για τον τόπο μας». Οσο για τους παπαράτσι, ο Καρούζο είδε γύρω στους 10 να πολιορκούν την Μέρκελ. «Τους παρακάλεσα να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή αλλά την φωτογράφισαν και ντρέπομαι ειλικρινά γι' αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου