Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ


Χαρές και πανηγύρια έχουν στην Ιπποκράτους. Βρήκαν επιτέλους αντίπαλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε ένα μεγάλο δώρο. Στοχοποίησε τον Βαγγέλη Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ και τώρα η αντιπαράθεση με το κόμμα του κ. Τσίπρα, θεωρούν ότι θα τους βγάλει κερδισμένους.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου , έλεγαν, ότι από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας κατηγορεί σε αυτό το επίπεδο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τότε μιλάμε ασφαλώς για προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής που ως αποτέλεσμα φοβούνται πως θα εχει το σύνολο της χώρας αφού θα αποσταθεροποιηθεί έτσι η κυβέρνηση. 

Γι αυτο και ο κ. Βενιζέλος έχει σταθερό υποστηρικτή τον Αντώνη Σαμαρά. Στο ΠΑΣΟΚ όμως όπως αναφέρουν πληροφορίες, χρειαζόντουσαν κάτι τέτοιο να γίνει, γιατί έτσι μέσα από την αντιπαράθεση θα δυναμώσουν πολιτικά και επιτέλους θα ακούγονται και οι απόψεις του τρίτου κόμματος. 

Όταν δε , αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια, τότε θα επέλθει ή πλήρης δικαίωση για τον κ. Βενιζέλο υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Απο την Κουμουνδούρου, έχουν κάνει σημαία τους τον κ. Βενιζέλο αλλά ξέρουν ότι έτσι θα συσπειρωθούν τα στελέχη μεταξύ τους. 

Έτσι λοιπόν αρχίζουν να βομβαρδίζουν πολιτικά τον κ. Σαμαρά. Από εδώ και πέρα και θα τον κατηγορούν ότι καλύπτει τις ευθύνες Βενιζέλου για τους χειρισμούς που ως υπουργός οικονομικών είχε στην επίμαχη λίστα. Γι αυτό ξεκίνησαν τον πολέμο στο Μέγκα και τον Φ. Μπόμπολα. Θέλουν να πατήσουν πάνω σε αυτό, να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε θέματα διαπλοκής,που όλοι μισούν, όποιον και αν απο τους πολίτες ρωτήσει κανείς, και στη συνέχεια να συνδέσουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο. 

Στην Ιπποκράτους μόλις είδαν την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε Μέγκα και ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν αμέσως. Έλεγαν μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δείχνουν πανικό, οτι δεν είναι κόμμα συντεταγμένοπου αρμόζει σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεύθυνο δηλαδή και όχι πολωτικό και άρα πιστεύουν ότι κέρδισαν μια μάχη. Φάνηκε δηλαδή πόσο ανεύθυνα κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας τέτοιες ανακοινώσεις. 

Απο τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι, στελέχη κοντά στον κ. Τσίπρα, έλεγαν ότι στο ΠΑΣΟΚ έχασαν τα πολιτικά τους αισθητήρια, και πως αυτά που θα καταθέσουν απο στοιχεία που διαθέτουν για τη λίστα Λαγκαρντ θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους. 

Με άλλα λόγια. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναμετρούν τις δυνάμεις τους με σκοπό ποιος θα κυριαρχήσει στη μάχη. Το ΠΑΣΟΚ όμως ξεχνάει ότι δεν είναι μόνο του, και συναρτά την επιτυχία ή μη της κυβέρνησης, από την πολιτική του συμπεριφορά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι δεν εχει να χάσει τίποτα . Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια!!! 

Βαγγέλης Γιακουμής


http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου