Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γκεμπελική προπαγάνδα για ηλίθιους...

Στην αρχή, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προστατευόμενου «δημοσιογράφου» Βαξεβάνη, κατήγγειλαν τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να είναι μέλος της προανακριτικής επιτροπής τη στιγμή που όνομα συγγενούς του κοσμεί τη λίστα Λαγκάρντ. Λες και όσοι βρίσκονται στη λίστα είναι εγκληματίες.


Το εννοούσε η περίφημη αποκάλυψη; Ότι ο πρώην σύζυγος της νυν συζύγου του κ. Γεωργιάδη, ο κ. Θεόδωρος Μανωλίδης διατηρεί λογαριασμό στην τράπεζα HSBC αλλά και ράβδους χρυσού. Η δε κα. Μανωλίδου τότε χαρακτηριζόταν στα αρχεία της λίστας ως «αντιπρόσωπος του πελάτη»! Και πού είναι το σκανδαλώδες, θα σκεφτείτε; Έλα μου ντε…

Στο μυαλό του μεγάλου λαγωνικού Κώστα Βαξεβάνη, υποθέτουμε και στο επιχείρημα ότι έχεις ευθύνη (έστω ηθική) για τις (νόμιμες) καταθέσεις του πρώην συζύγου της νυν συζύγου σου, σε εποχή που ούτε καν γνώριζες ούτε την ίδια, ούτε τον σύζυγό της. Έλεος!

Τώρα, ο εθνικός μας δημοσιογράφος επανέρχεται με την αποκάλυψη νέου τεράστιου σκανδάλου, το οποίο μάλιστα ονομάζει «νέο σοβαρό ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον ανακύπτει για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη». Ποιο είναι αυτό το μέγα ζήτημα; Απολαύστε: Το γεγονός ότι ο αδερφός της συζύγου του, Γιάννης Καραγιαννίδης, είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, η μαμά της οποίας είναι η οδοντίατρος Ιωάννα Ανδρεουλάκου, σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Θανάση Ανδρεουλάκου, η οποία κατά τη δεκαετία του ’90 ήταν δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού στην HSBC Ελβετίας που εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δεν υφίσταται πλέον!

Τρομακτικό σκάνδαλο! Τεράστιο «ηθικό και πολιτικό ζήτημα» και μάλιστα από τη στιγμή που ο λογαριασμός αυτός άνοιξε για τις ανάγκες των σπουδών της νεαρής Ευθυμίας στην Ελβετία και επειδή δεν κατέστη αναγκαία η χρήση του, κλείστηκε οριστικά τρία χρόνια αργότερα. Με αυτού του είδους τη γκεμπελική δημοσιογραφία, έχουν μούτρα να μιλάνε για τους κακούς δημοσιογράφους της FAZ που έχουν βάλει στο μάτι τον μικρό και παρεξηγημένο Αλέξη…




http://www.politikoi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου