Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Θάλεια Παπάζογλου;

Η Θάλεια Παπάζογλου συμμετείχε σε πολλές ταινίες κυρίως της δεκαετίας του ΄80 με τους ρόλους της να είναι περισσότερο κωμικοί. Έπαιξε όμως και σε σειρές όπως «οι 7 θανάσιμες πεθερές», «εντιμότατοι κερατάδες» και διάφορες άλλες.
 

Τον τελευταίο καιρό απέχει από την επικαιρότητα συνειδητά. Όπως αποκαλύπτει στο newsbeast.gr άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, αυτή την περίοδο τρέχει με μια μετακόμιση και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Η γνωστή ηθοποιός που βγήκε πρόσφατα στη σύνταξη δεν ετοιμάζει κάτι αυτή την περίοδο μόνο «προσεύχεται για να πάνε όλα καλά στη χώρα της», λένε εκείνοι που την ξέρουν καλά. Διαβάζει μάλιστα αρκετά και ασχολείται με το σπίτι της. Άλλωστε, υποστηρίζει ότι «το μάθε τέχνη κι άστη», έχει απόλυτη βάση. Όταν η ηθοποιός εννοεί τέχνη, εννοεί «να έχεις καθαρό το σπίτι σου και διάφορα άλλα πράγματα».

Πιστεύει ότι δεν πρέπει οι νέοι να ασχοληθούν με την υποκριτική. Και γι’ αυτό συμβουλεύει να τον κάνουν μόνο εκείνοι που καθαρά το θέλουν και εκείνοι που έχουν κάποια σταθερά εισοδήματα. «Γιατί η τέχνη στην Ελλάδα θεωρούν ότι θέλει θυσίες. Κι εννοούν ότι πρέπει να πληρώνεις για να δουλεύεις σε αυτά τα επαγγέλματα». Κάποτε ήθελε να γίνει δημοσιογράφος όμως την κέρδισε η υποκριτική. 



Η κυρία Παπάζογλου που έχασε το φθινόπωρο τους γονείς της δεν βλέπει τηλεόραση γιατί έχει άλλες ασχολίες που την απορροφούν. Καμιά φορά βλέπει ειδήσεις για να γελάσει. Και δεν το λέει αυτό εναντίον των δημοσιογράφων, το λέει για κάποιες κατευθύνσεις που έχουν οι δημοσιογράφοι. Όταν πέθαναν οι γονείς της τον Οκτώβρη, έπαθε μεγάλο σοκ και τη βοήθησε πολύ μια φίλη της γιατρός. 

Η ηθοποιός πρόσφατα μπόρεσε και πήρε τη σύνταξή της αλλά υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερα χρήματα. «Δεν μπορούν εκείνοι να παίρνουν ένα τεράστιο ποσό κι οι οικογενειάρχες να παίρνουν λίγα χρήματα. Δούλεψα, έδωσα του κόσμου τα λεφτά, πρέπει να έχω απολαβές», λένε ότι υποστηρίζει εκείνοι που την ξέρουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου