Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Χατζηδάκης: Δεν είναι το όνομα το σημαντικό για τη ΝΔ

Kostis-Xatzidakis
(Photo Eurokinissi)
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, που κατάφερε να περάσει μια σειρά από στελέχη του προσωπικού πολιτικού επιτελείου του στη νέα σύνθεση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχεται με συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά, ότι το όνομα της ΝΔ δεν αποτελεί… ταμπού.

Στη ερώτηση της Πηνελόπης Γαβρά για το αν τον βρίσκει σύμφωνο η μετονομασία της ΝΔ σε Νέα Ελλάδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντάει ότι “Το “Νέα Ελλάδα” δείχνει ακριβώς γιατί αγωνιζόμαστε”, ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θα τον ενοχλούσε η αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας, η απάντησή του είναι η εξής:
“Δεν θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα. Αυτό που μέχρι σήμερα μας βγάζει πρώτους σε δημοσκοπήσεις και τον Αντώνη Σαμαρά δημοφιλέστερο πολιτικό, είναι η δουλειά μας”.
Ο Κωστής Χατζηδάκης σημειώνει ακόμη ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια πορεία εθνικής ανασύνταξης, και δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει μέσω μιας αποτυχίας της σημερινής κυβέρνησης και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, που σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης θα επέστρεφαν τη χώρα στο σημείο μηδέν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου